ul. Kościuszki 173, 40-524 Katowice

Angielska wersja językowa

"Zglosiłam się do kliniki z powodu rzadkich brwi a właściwie braku brwi. W młodości dość często sama je regulowałam, przez co stały się rzadkie a po kilku latach z powodu choroby, po prostu mi wypadły. Cieszę się, że zdecydowałam się na zabieg przeszczepu brwi, chociaż bardzo długo zastanawiałam się w której klinice go zrobić.Nie żałuję mojego wyboru. Po zabiegu pojechałam do domu z moimi wymarzonymi ‘’nowymi’’ brwiami. Moja twarz przez to stała się wyraźniejsza i radosna. Gorąco polecam”

Żaneta, 02.06.2017

Opinion to Przeszczep brwi

"Mam na imię Jakub ponad rok temu przeszedłem zabieg przeszczepu włosów w klinice PHC. Diagnoza można żec standardowa łysienie męskie androgenowe. Dwutorowo rozpocząłem leczenie, farmakologia ,zachowawcze oraz przeszedłem zabieg w styczniu 2016. Włosy odrosły:-) Jestem zadowolony z kompleksowego podejścia do pacjenta w klinice i oraz stałym kontakcie i dbałością o moją osobę. Wielkie dzięki!”

Jakub, 29.05.2017

Opinion to Przeszczep włosów

"Jestem już po dwóch zabiegach włosów Nido i jestem najszczęśliwszą kobietą na świecie!!! Bo mam wlosy!!! Ciągle chorowałam, przyjmowałam masę leków i w konsekwencji pozbyłam się większości włosów.Zaufałam specjalistom w klinice Perfect Hair Clinic i będę wszystkim polecać to miejsce! Jeszcze raz bardzo Wam dziękuję…”

Jolanta, 20.05.2017

"Od kilku lat borykałam się z problemem braku włosów na głowie. Pomimo długiego leczenia i braku rezultatów, zdecydowałam się spróbować jeszcze raz.Odwiedziłam klinikę Perfect Hair Clinic i po długiej konsultacji, zdecydowałam się na zabieg Nido. Efekt po zabiegu był natychmiastowy i przeszedł moje najśmielsze oczekiwania! OPUŚCIŁAM klinikę z głową pełną włosów!! Dziękuję Wam z całego serca….”

Karolina, 14.04.2017

"Przeszedłem kilkumiesięczną kurację wzmacniającą moje słabe włosy, aż wreszcie zdecydowałem się na zabieg Safer. Jestem 10 miesięcy po przeszczepie włosów….i już teraz wiem, że leczenie ma sens- trwa to długo ale naprawdę warto czekać! Zdecydowanie polecam klinikę i serdecznie dziękuję.”

Krystian, 05.03.2017

Opinion to Przeszczep włosów

"Zabieg "przesadzenia" włosów w ilości 700 graftów przeszedłem w połowie listopada 2016r. Efekt operacji będzie dopiero za pół roku... mam nadzieje :) Jeżeli chodzi o samą operacje to odbywała się w bardzo komfortowych warunkach. Nie było żadnego stresu ani bólu, super atmosfera przez cały dzień (człowiek się czuje jak w SPA a nie jak na operacji). Doktor wykonujący przeszczep sprawia wrażenie profesjonalisty oraz od razu "zaprzyjaźnia się" z pacjentem. Na tą chwile mam jeszcze mikroskopijne dołki w które były wsadzone grafty lecz nawet spostrzegawcze osoby po 2 miesiącach od operacji nie zauważyły że miałem kilkaset nacięć na głowie. Polecam Perfect Hair Clinic każdemu z kompleksem łysienia.”

Martin, 28.01.2017

Opinion to Przeszczep włosów

    "Dziękujemy! Takie opinie są dla nas największą satysfakcją :)”

    admin, 14.02.2017

"Witam...minęły już 4 tygodnie od zabiegu.Zabieg został profesjonalnie zorganizowany w miłej, rodzinnej atmosferze. Przed zabiegiem zostałem w pełni poinformowany o zabiegu. Po zabiegu stały kontakt z moją osobą ze strony kliniki. O efektach przeszczepu będę mógł powiedzieć coś trochę później, ale jak na tą chwile... widać pozytywne rezultaty. Dodatkowo korzystam z Karboksyloterapi... Z pełną odpowiedzialnością polecam klinikę Perfect Hair Clinic!!!:)...niech się Włosy pną do góry!:))”

Krzysztof, 06.01.2017

    "W imieniu całego zespołu - dziękujemy za opinię!”

    admin, 14.02.2017

"od zabiegu jestem już ponad 2 miesiące …. Zabieg oraz przygotowanie został wykonany wg mnie bardzo dobrze i w miłej spokojnej atmosferze :) . Jeśli ktoś potrzebuje stałego kontaktu przed lub po zabiegu to zapewne tu go dostanie :) . Ja czekam na efekty :/ oby się pojawiły .... a wtedy wrócę tu i naskrobię jakiś dłuższy komentarz :/ ...”

arek, 24.03.2016

    "Bardzo dziękujemy :-)”

    A. Urban, 29.03.2016

"Polecam wykonanie zabiegu przeszczepu włosów wszystkim osobom, które zastanawiają się gdzie powinny taki zabieg wykonać. Klinika Perfect Hair należąca do pani Oli Urban spełniła w pełni wszystkie moje oczekiwania co do zabiegu i opieki nad pacjentem w okresie po zabiegowym. Zarówno pani Ola Urban jak i pan doktor wykonujący zabieg byli ze mną w stałym kontakcie i rozwiewali wszystkie wątpliwości przed jak i po zabiegu. Obecnie wszystko dobrze się wygoiło a włosy które mi rosną każdego kolejnego tygodnia tworzą coraz ładniejszy efekt.”

Adam, 20.03.2016

"Od samego początku bardzo solidna pomoc. Szczegóły przekazane tak aby wiedzieć co i kiedy będzie wykonane i czego należy się spodziewać. Bardzo dobra atmosfera przed zabiegiem oraz w trakcie. Zabieg wykonany trwał co prawda długo gdyż ok 6-7h ale w znieczuleniu nie czuć jak mija czas (poza plecami jak ktoś ma taką przypadłość :) choć i tu poradzili sobie bardzo dobrze gdyż otrzymałem fotel który pomógł mi wytrzymać czas w bezruchu przy wszczepianiu już włosów) Po zabiegu jeszcze w razie pytań nie ma problemów z wyjaśnieniem niejasności. Co do skuteczności to czekam na rezultaty, na razie wszystko ładnie się goi W moim przypadku gdy obcinam włosy na dosłownie zero mam obawy, że wklęsłe kropeczki z tyłu głowy zostaną ale narazie chce zobaczyć jak to będzie wyglądało po dłuższym czasie więc wstrzymam się z dalszą opinią w tym temacie. Stosuje, choć z pewną dozą niepewności czy to jest skuteczne wogóle - IGrow ale tak czy inaczej wrócę tu z opinią na ten temat jeszcze po roku :)”

Emil, 28.02.2016

    "Dziękujemy za opinię i czekamy na ostateczne rezultaty! Zespół Perfect Hair Clinic.”

    piwecki, 07.03.2016

"Zdecydowanie polecam! Mając na uwadze szereg możliwości na rynku zdecydowałam się wybrać klinikę Perfect Hair, która w 100% spełniła moje oczekiwania. Począwszy od pierwszego kontaktu otrzymałam rzetelne informacje o postępowaniu przed jak i po zabiegu, na wszelkie moje zapytania/ wątpliwości uzyskałam wyczerpującą odpowiedź. Nie wahając się, w krótkim czasie podjęłam decyzję o wizycie w klinice. Podejście do pacjenta jest fenomenalne, cały zespół jest profesjonalny i dba o najdrobniejszy szczegół. Ku mojemu pozytywnemu zaskoczeniu pole zabiegowe powróciło do normy w przeciągu kilku dni. Z mojej perspektywy to była sama przyjemność, pacjent otoczony jest troskliwą opieką przed, w trakcie jak i po zabiegu. Klinika bez wątpienia godna rekomendacji!”

Ewa, 20.01.2016

    "Dziękujemy serdecznie za ciepłe i miłe słowa.”

    A. Urban, 22.02.2016

"Jeste6Yfc3_commentsm 5 miesięcy po zabiegu. Widać już efekty, ale do uzyskania pełnego efektu będę musiała jeszcze trochę poczekać. Zabieg został szybko i sprawnie zorganizowany - bardzo zależało mi na czasie. Uzyskałam pełne informacje na temat zabiegu, postępowania przed i po zabiegu. Do tej pory jestem w kontakcie z Panią Olą, byłam również na konsultacji u Pana doktora. To ważne, że pacjent po zabiegu nie jest pozostawiony sam sobie. Polecam.”

Magda, 07.01.2016

    "Dziękujemy serdecznie :-)”

    A. Urban, 24.02.2016

"Po raz drugi przeszedłem przeszczep włosów. Jestem bardzo zadowolony, Pan doktor, który dokonuje tego przeszczepu zna się na rzeczy, Pani Ola wszystko perfekcyjnie koordynuje, udzielają niezbędnych informacji. I najważniejsze, że opieka odbywa się nawet po zabiegu. Cały czas jest utrzymywany kontakt z pacjentem. Po tym przeszczepie nie ma żadnych blizn. Z czystym sumieniem polecam zabieg w tej klinice.”

Hubert, 11.10.2015

    "Dziękujemy bardzo :-)”

    A. Urban, 26.01.2016

Dodaj komentarz

Twój adres email nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *

      Top